Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους Θεσσαλονίκη..Ξύπνησες!!

Όχι άλλους Γκιουλέκες...όχι άλλους αυτοκράτορες..Θεσσαλονίκη Μέθυσε για μια μέρα..ο Μπουτάρης..ο κ. Γιάννης σε ξελάσπωσε..όχι οτι δεν θα φάει κράξιμο εάν τα κάνει μαντάρα..αλλά τέρμα τα λαμόγια της δεξιάς..οι άχρηστοι..Θεσσαλονίκη γέλα έστω και για λίγο!!!taxalia είστε για τα μπάζα...!!

Επιτέλους..Νικήτα Κακλαμάνη Ουστ!!

Επιτέλους μπήκε στην θέση που του άρμοζε το τρωκτικό της πολιτικής..ο βουλευτής του Μητσοτάκη..που τον πρόδωσε και μετά γύρισε στον Καραμανλάκο!! Και σιγά σιγά δήμαρχος..ίσως ο χειρότερος..ξεπέρασε μέχρι και τον Αβραμόπουλο..που του τελευταίου το έργο ήταν τα αγάλματα..ενώ του Νικήτα..το τίποτα..ή μόνο η καταστροφή πάρκων και η κατασκευή παρκινγκ!!Νικήτα ουστ και μην ξαναγυρίσεις!!

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πέτρος Κωστόπουλος..όταν το ΧΑΑ πέφτει καλή είναι και η TV!!

Μια από τα ίδια στην ελληνική τηλεόραση!!Θυμάμαι τον εαυτό μου πριν 15 χρόνια και τότε πρωταγωνιστές στο χαζοκούτι ήταν ο Κωστόπουλος και η Κορομηλά!! Τίποτα δεν αλλάζει στην Ελλάδα τελικά!!Ακόμα και οι παρουσιαστές και καλά τηλεαστέρες είναι οι ίδιοι!!Μετά κατηγορούν του πολιτικούς!! Βγαίνει και καλά ο "γκόμενος" Κωστόπουλος και ρωτάει ότι γουστάρει στους καλεσμένους του!! Το παίζει άνετος και επιτυχημένος, χωρίς ταμπού..ο ίδιος που ήταν και τότε!! Και αφού ασχολήθηκε με τα περιοδικά..που πλέον κανείς δεν αγοράζει..μπήκε και στο ΧΑΑ..ο σοσιαλιστής του κερατά..αλλά τελικά η φούσκα έσκασε και ο Κωστόπουλος μάλλον πολλές ζημίες εμφάνισε στους Ισολογισμόύς!! Οπότε καλή δεν είναι και η τηλεόραση..?..άσε που και η γυναικούλα του καλά τα τσεπώνει..μην ξεχάσουμε και τις φιλίες του με τον Μέγα Λαλιώτη..και φυσικά με διάφορούς δεινόσαυρούς στύλ Κορομηλά και Μαστοράκη!! Κωστόπουλε τα λόγια σου μας χορτάσανε..πάρε την Harley..και κάντην μεγάλε..πολύ χάλασες την ελληνική κοινωνία..μας προκαλείς πλέον εμετό..εμετικέ!!

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share