Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Γιώργος Παπανδρέου..η χώρα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει!!

Ακόμη μία φορά ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δήλωσε πως δεν πρόκειται να χρεοκοπήσουμε..αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρέθηκε η χώρα << διαλυμένη, στα πρόθυρα της χρεοκοπίας με τον κίνδυνο να μην μπορεί να δανειστεί ή να δανείζεται με τοκογλυφικά επιτόκια>>..και αναρωτιέμαι, μα εάν δεν χρεοκόπησε η Ελλάδα ακόμα και αυτή τη φορά πότε θα χρεοκοπήσει;

Η χώρα μας κύριοι έχει χρεοκοπήσει και έχει χρεοκοπήσει όχι εξαιτίας των τόκων και των €, αλλά λόγω των συναισθημάτων και της ψυχολογίας της. Βαρέθηκα να ακούω σε κάθε γωνία για τα βρωμοευρώ, βαρέθηκα να βλέπω γκρίζα πρόσωπα για λόγους β΄ και γ΄..βαρέθηκα τη μουντίλα.. και ψάχνω, χωρίς να βρίσκω, έναν ποιητή, έναν ταξιδιώτη, έναν εραστή της αλήθειας. Αλλά θα μου πείς ποιά αλήθεια;..ο κάθε Έλληνας έχει άλλωστε τη δική του αλήθεια..την αλήθεια της χρεοκοπημένης καρδιάς του!!


Έλληνα, δεν θα σε σώσουν τα €..μα ούτε και η Ευρώπη..ξέρεις τίποτα στη ζωή δεν σου χαρίζεται και συ ήσουν τυχερός..πολλά σου χαρίστικαν και πρέπει πλεόν να τα ξεπληρώσεις..μαθε λοιπόν φίλε Έλληνα πώς "η δουλειά κάνει τους άντρες"..γίνε λοιπόν άντρας (ακόμα και οι γυναίκες)..και ανέλαβε τις ευθύνες σου..κάτι που ποτέ δεν έμαθες να κάνεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share