Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος..ξεκίνησε;

Είναι φανερό πώς ζούμε σε πάρα πολύ περίεργα χρόνια!! Η πολιτική της αναμόρφωσης του κόσμου γίνεται σε δύο επίπεδα χωρών, στους συμμάχους και μή συμμάχους.
Οι πρώτοι είναι νέοι στο παιχνίδι 3ος παγκόσμιος πόλεμος...
είναι κράτοι βαθία συνδεδεμένα με τη δύση (βλέπε Ελλάδα, Πορτογαλία κτλ)..αλλά για διάφορους λόγους..κυρίως οικονομικής υποταγής..πρέπει να καταστούν υποτελής και κάτω απο βαριά οικονομική σκλαβιά..το γεγονός όμως είναι ότι δεν μπορουν οι δυνατοί να ρίξουν βόμβες..κανείς δεν δεχόταν πως εταίροι θα πολεμούσαν με Patriots..συνεπώς ο πόλεμος θα είχε την μορφή του χρήματος και των ομολόγων...από την άλλη οι χώρες Αίγυπτος, Τυνησία, Λυβύη κτλ..δεν είναι σύμμαχοι οπότε το ξεσήκωμα του λαού και η χρήση οπλικών συστημάτων είναι απόλυτα λογική!! Συνεπώς ήδη μιλάμε για "πόλεμο" σε 3 χώρες της ΕΕ, σε 7 με 8 χώρες της Αφρασίας (ίσως να βάλουμε μέσα και την Ιαπωνία)..ο 3ος Παγκόσμιος ξεκίνησε..άραγε ποίος θα είναι στο τέλος ο αριθμός των θυμάτων??

4 σχόλια:

  1. "Η πολιτική της αναμόρφωσης του κόσμου γίνεται σε δύο επίπεδα χωρών, στους συμμάχους και μή συμμάχους."
    και μετά ήρθαν τα νεφελίμ, που μας βομβάρδισαν με χημικά τον αέρα και γίναμε όλοι "υποχείρια" του κάκιστου καπιταλιστικού-ανθρωποφάγου συστήματος :-)
    Ούτε μια κουβέντα για το ότι η Ελλάδα καταστράφηκε μόνη της, όταν από το 1981 διόριζε και πλήρωνε με δανεικά... Ούτε μια κουβέντα για το ότι στην Β.Αφρική, οι άνθρωποι διεκδικούν ελευθερίες, δικαιοσύνη και ισότητα. Υπάρχουν μόνο "θεωρίες συνομωσίας" περί "της αναμόρφωσης του κόσμου". Η μόνη αναμόρφωση που χρειάζεσαι, είναι η ΜΟΡΦΩΣΗ! Ξανά στα θρανία, για να μάθουμε τι είναι δημοκρατία, τι είναι ελευθερία, τι υποχρεώσεις συνεπάγονται και απλά μαθήματα αριθμητικής, για το πως διαχειριζόμαστε τα του "οικου" μας. Διότι ο "πολύς" Λιακόπουλος και η Μελέτη, βλάπτουν σοβαρά την υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε σεβαστή η άποψη σου..φυσικά περί Λιακόπουλου και Μελέτη..μάλλον έχεις πολύ χρόνο να τους παρακολουθείς διότι..ο μέν 1ος είναι πολύ αργά το βράδυ και η 2η το πρωί..δουλεύουμε κίολας..για την ελλάδα γνωστά αυτά που λές..όμως το κατάντημα δεν είναι τυχαίο..όπως και η χρονική στιγμή της Αφρικής..μάλλον πιστεύεις στο αόρατο χέρι του ανταμ σμιθ..στην ελευθερία των αγορών και ότι όλα ρυθμίζονται αυτόματα..στον υγιη ανταγωνισμό..χωρίς νεφελίμ.. σχετικά με την μόρφωση, τα χορτάσαμε και τα πτυχία και τα θρανία και τους δασκάλους..η μόρφωση της μούφας δεν μου λέει τίποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "μάλλον πιστεύεις στο αόρατο χέρι του ανταμ σμιθ..στην ελευθερία των αγορών και ότι όλα ρυθμίζονται αυτόματα..στον υγιη ανταγωνισμό..χωρίς νεφελίμ.."
    Ο Ανταμ Σμιθ είπε σε εμάς τους Έλληνες να παίρνουμε δανεικά και να διορίζουμε όποιον κρατούσε υψηλότερα τις κομματικές σημαίες; Το κατάντημα της χώρας φυσικά και δεν είναι τυχαίο, είναι έγκλημα εκ προμελέτης!
    Κι αυτό το έγκλημα έχει σχέση με τον ανταγωνισμό, τις θεωρίες του Ανταμ Σμιθ ή όποιου άλλου; Είναι 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, το ότι φερθήκαμε με το χειρότερο τρόπο στην πατρίδα μας, χρεώνοντας την, ως το λαιμό?
    Ο μόνος πόλεμος που υφίσταται η χώρα, είναι της λογικής ενάντια στην συνομωσιολογία. Μας αρέσει να πλάθουμε παραμύθια για το οτιδήποτε και βέβαι, παντα φταίνε οι άλλοι (οι... σύμμαχοι και μη σύμμαχοι- εμείς είμαστε άμοιροι των ευθυνών!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε..να σου πω κάτι..πιστεύω οτι τελικά τα ίδια λέμε με άλλα λόγια..δηλαδή "Είναι 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, το ότι φερθήκαμε με το χειρότερο τρόπο στην πατρίδα μας, χρεώνοντας την, ως το λαιμό?" ..εγώ πιστεύω ότι ναι αυτοί που μας διοικούσαν και διοικούν είναι μέσα στο χοντρό κόλπο (όχι ότι ο λαος δεν είμαστε κωλομπαράδες) ..που σαι μάκρο επίπεδο είναι 3ος παγκόσμιος (οικονομικός για μερικές χώρες ..με προδότες πολιτικούς..και με όπλα για άλλες..)..παραυτα στην βάση δεν διαφωνώ μαζί σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share