Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Κρίση..επιτέλους ήρθε η ισορροπία στην ζωή μας!!

Αφού τόσα χρόνια γέλασε και το παρδαλό κατσίκι στην χώρα των Ολυμπιακών και της Δημοκρατίας, ήρθε ο καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους!! Αρχικά, η αποδοχή του παραλογισμού εργάζομαι ελάχιστα πληρώνομαι πέρα από κάθε λογική τελειώνει!! Δηλαδή άνθρωποι (σε μερικές περιπτώσεις χωρίς καμία σπουδή) του δημοσίου με 7 ώρες εργασίας (και συγκεκριμένα υπηρεσίας) να λαμβάνουν 2.300€ ..τέρμα!! Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτός που εργάζεται σοβαρά και σκληρά αυτός πρέπει να αμείβεται και παραπάνω..από την στιγμή που κάποιος για τους Χ ή Ψ λόγους επέλεξε το δημόσιο (να προσφέρει στην κοινωνία), αποδέχεται ότι εάν είναι ο μέσος όρος στον ιδιωτικό τομέα 1.500€ ο δημόσιος υπάλληλος πρέπει να λαμβάνει περί τα 900€ (έχει μόνιμη εργασία και επιλέγει έναν πιο χαλαρό τρόπο ζωής...δεν θα φάει ποτέ την πίκρα να σταθεί σε έναν γκισέ του ΟΑΕΔ..εκεί σπάει κάθε τσαμπουκάς φίλε). Από την άλλη πλευρά ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να βελτιωθεί..δεν μπορεί κάθε τράγος επιχειρηματίας, να κακουργεί εναντίον τον εργαζομένων του...καθαρές σχέσεις στο διαμάντι που ονομάζεται εργατικό δυναμικό...!!!

Τα παιδιά πρέπει πλέον να απελευθερωθούν από τους δήθεν μύθους των ξένων γλωσσών και της άπειρης δραστηριότητας...αυτά ακυρώθηκαν βάσει της τελευταίας κρίσης..οι γλώσσες δεν θα τους χρησιμεύσουν παρά μόνο εάν επιλέξουν την φυγή σε άλλη χώρα να εργαστούν σαν εργάτες...παρόλο που στο παρελθόν δεν το χρειάστηκαν οι παλαιότεροι μετανάστες...επίσης τα μπάσκετ, ποδόσφαιρα κτλ είναι φίσκα στο λάδωμα και στα αναβολικά..!!Καλύτερα παιδιά με παιχνίδι και αγάπη από τους γονείς!!!Αααα...τέρμα και στα 15 χρόνα με iPhone ήμαρτον ρε άθλιοι γονείς!!!!


Η κρίση βοήθησε και την απογύμνωση του δήθεν ...βλέπε γιάπις, δήθεν τυπάκια κτλ...δεν κυκλοφορεί κανείς πια με γραβάτα στους δρόμους αλλά και μέσα στις επιχειρήσεις...είναι αυτοί οι τύποι που ξεχείλωσαν τη φούσκα χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες γνώσεις ...και πλέον παραπονιούνται γιατί ακριβένει η βενζίνη και δεν μπορούν να γεμίζουν το κάμπριο τους!!!Φυσικά γειά σας...και δεν μπορώ να ακούω για συμβουλές από δήθεν οικονομολόγους και παντογνώστες...ας φτιάξουν πρώτα τις επιχειρήσεις του και τα πανεπιστήμια τους και μετά ας τα πούνε σε μας!!!


Τέλος τι θα μπορούσε να είναι αυτό στο οποίο φέρνει ισορροπία η κρίση..??..στο δυνατό φύλλο...τις γυναίκες...τέρμα η τρέλα και η μύτη ψηλά...τα ψώνια που βαρύνανε τις κάρτες με αρκετά χιλιάρικα..κρίμα κορίτσια φέτος στην Μύκονο πρώτον θα πάτε με φόρμες και δεύτερον το δημοτικό κάμπινκ θα είναι μια χαρά για τη διανομή σας!!!...και άντε και καμιά οικογένεια ....γιατί καταλάβατε ότι η καριέρα είναι μέχρι τα 35...

Αυτά ...να είναι καλά ή Αγία Κρίση...διότι αυτή η χώρα είναι από το τίποτα μέχρι και τα πάντα ...και δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα έτσι!!!! Ζήτω η Κρίση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share