Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

The Worst Olympic Opening Ceremony Ever Saw..London 2012!!

The worst Olympic Games Opening Cremony ever saw (London 2012). If I was an english "patriot" I would be proud for... National Health System, Punks, Prodigy, the born of Capitalism..great..no artistic presentation of Olympics..no feeling..let's all of us reconsider what we as Greeks have to say to the world..there is no way to accept the control of "Anglosaxons" up to the history & culture of Southern Countries!! Please the message received..no more victims of Western Marketing!!

4 σχόλια:

  1. It was absolutely chaos for the countries outside UK, a fiasco and just embarrassing..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Άγγλοι έδειξαν αυτά που έχουν καταφέρει, όπως για παράδειγμα να έχουν ένα υποδειγματικό σύστημα υγείας, ειδικά για τη φροντίδα των παιδιά.

    Αντιθέτως εμείς οι "περήφανοι" Έλληνες, αν αρρωστήσουμε από κάτι σοβαρό πρέπει να πάμε στα νοσοκομεία του εξωτερικού. Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για το Εθνικό μας Σύστημα Υγείας, το Ε.Σ.Υ?

    Γι' αυτόν το λόγο εμείς παρουσιάσαμε στην τελετή έναρξης ημίγυμνους "ερωτικούς" νέους με καλογυμνασμένους κοιλιακούς που θύμιζαν τη δόξα του αρχαίου παρελθόντος! Αλήθεια έχουμε κάτι να επιδείξουμε, ότι έχουμε καταφέρει στη σύγχρονη εποχή?

    Αν έχεις βρεθεί ποτέ στην ανάγκη (πχ να πεθαίνει άνθρωπός σου) γιατί στην ελλάδα δεν υπάρχει η υποδομή και να μην έχεις τα χιλιάδες ευρώ για να τον πας στο εξωτερικό, τότε θα καταλάβεις κάτι σημαντικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μου φίλε, πίστεψε με το NHS της Αγγλίας είναι μια μπούρδα..ακόμα και εκεί ο μέσος άνθρωπος θα χρειαστεί μία περιουσία για να γίνει καλά..ακριβώς έπιασες το νοημα για την Ελλάδα..μιλάω για reconsiderind..ή να στο πώ και σε ωρολογία αγοράς rebranding Greece..η άγγλοι είπαν ακριβώς αυτό που είναι..τίποτα το ιδιαίτερο..όσο και να σου φαίνεται παράξενο ο έλληνα έχει και φιλοσοφιμένη σκέψη, και καλλιτεχνεία και μυαλό!! η ελλάδα έχει να πεί κάτι..ας το κάνουμε όλοι να ακουστει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share