Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΔΝΤ..και η Σερβία μέσα!!

Ά ρε βαλκάνιοι!!Τελικά βήμα βήμα χωρίς να το καταλάβει κανείς γίνατε και πάλι "γκιαούρηδες"..ο Τούρκος κάποτε σας καταπίεζε και τώρα τι? το ΔΝΤ!! Τζάμπα οι παππούδες μας πολέμησαν στους Βαλκανικούς Πολέμους..μέσα η Σερβία, μέσα η Ρουμανία, η Τουρκία και το "αστέρι" η Ελλάδα!! Μας δέσανε πατριώτες οι Σάξωνες!! Μακάρι να υπήρχαν πολιτικοί με όραμα και να δημιουργούσαν μια Βαλκανική Ένωση..πέρα από ΕΕ και ΝΑΤΟ..και να υπήρχε πραγματική συνεργασία, ειρήνη και ελεύθερο εμπόριο!! Βαλκάνιοι ξυπνήστε..ο ύπνος θεωρείται και δίδυμος αδελφός του θανάτου!!


Αναδημοσίευση από "Καθημερινή"

Σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις του ΔΝΤ στο Βελιγράδι
Οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) είχαν κύκλο διαβούλευσης στο Βελιγράδι με τη διοίκηση της Σερβικής Εθνικής Τράπεζας, στο πλαίσιο του 6ου κύκλου αξιολόγησης των μακροοικονομικών δεδομένων της σερβικής οικονομίας.

Παράλληλα, διαβουλεύσεις με το κλιμάκιο του ΔΝΤ έχουν ο Σέρβος πρωθυπουργός, Μίρκο Τσβέτκοβιτς, αλλά και η υπουργός των Οικονομικών, Ντιάνα Ντρακουτίνοβιτς.

Στο επίκεντρο του οικονομικού ενδιαφέροντος των εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ βρίσκεται η αναθεώρηση του προϋπολογισμού για το 2010, αλλά και το οικονομικό πλαίσιο του προϋπολογισμού για το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share