Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη για Γκιουλέκα.."στο καμμία σχέση το νέο με το παλιό ψηφοδέλτιο του Δήμου Θεσσαλονίκης".

Τελικά ο Γκιουλέκας για ακόμα μια φορά ακολουθεί πρακτικές "αυτοκρατορικές", όπως δηλαδή επιτάσσει η παράταξη του..το ψέμα σχετικά με το νέο σχήμα του ψηφοδελτίου του που δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Παπαγεωργόπουλου.. γίνεται απλά "μπανανόφλουδα" σύμφωνα με το blog Frappelections. Kύριε Γκιουλέκα και νέους να βάλετε στα ψηφοδέλτια είστε παντελώς άχρηστοι!!



Αναδημοσίευση από Frappelections:

Σε συνέντευξη του στο TVXS ο Γκιουλέκας δήλωσε πως δεν είναι συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης του δήμου μια και το “95% των υποψηφίων είναι νέοι στην τοπική αυτοδιοίκηση”.

Λόγω του μαζοχιστικού του χαρακτήρα μου κάθισα και μέτρησα τους νυν δημοτικούς συμβούλους που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Ομάδας ξανά υποψήφιοι.
Και μέτρησα 9 νυν δημοτικούς συμβούλους στο ψηφοδέλτιο του. Το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού του Γκιουλέκα για τον δήμο είναι 71 οπότε κάπου οι πράξεις απλά δεν βγαίνουν.
Επίσης αν δούμε τα νούμερα αλλιώς, αυτοί είναι 9 από τους 25 συνολικά δημοτικούς συμβούλους της παράταξης που διοικεί τον δήμο. Αν αναλογιστεί κανείς και ότι 4 από αυτούς είναι και νυν αντιδήμαρχοι σε τομείς που ‘διέπρεψε’ η νυν διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης (Πολιτισμού & Νεολαίας, Αρχιτεκτονικού & Τοπογραφίας, Μηχανολογίας & Καθαριότητας, Οικονομικών) η δήλωση του Γκιουλέκα ότι η Ομάδα είναι νέο και διαφορετικό γίνεται όλο και πιο προβληματική.

Δεν τους έχει πει κανένας στο υποψηφίους να μην δίνουν νούμερα στις απαντήσεις τους που εύκολα μπορούν να επιβεβαιωθούν; Ή απλά ελπίζουν πως και οι Θεσσαλονικείς ψηφοφόροι δεν ξέρουν να κάνουν πράξεις;

3 σχόλια:

  1. 9 στους 71 με τα μαθηματικά του δημοτικού βγαίνε 93,59 τοις 100 το 1,40 σε πείραξε? κι άν δεν αρέσει στους θεσσαλονικιούς δηλαδή εμάς άς μην ψηφίσουμε κανέναν παλιό οπότε θα έχει 100/100 ανανέωση,ποιό είναι το πρόβλημά σου δεν μας είπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτό με πείραξε φίλε..γιατί το λίγο μελάτο κυριαρχεί παντού στην Ελλάδα..το έλα μωρέ αδελφέ..όταν λέμε νέο λέμε νέο..όπως λέμε μέσα όλοι οι κλέφτες.. δεν λέμε να μείνει έξω και ένα ποσοστό 7%..αυτό που με πείραξε περισσότερο όμως είναι το παρακάτω...

    "Αν αναλογιστεί κανείς και ότι 4 από αυτούς είναι και νυν αντιδήμαρχοι σε τομείς που ‘διέπρεψε’ η νυν διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης (Πολιτισμού & Νεολαίας, Αρχιτεκτονικού & Τοπογραφίας, Μηχανολογίας & Καθαριότητας, Οικονομικών).."..τι γίνεται εδώ?? Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9 στους 71 = 1000-93,59=6,41% ?????????? Καλά θα μας τρελάνεις? Μάλλον μόνο με μαθηματικά δημοτικού βγαίνει αυτό το ποσοστό, όντως..9/71=12,6% άρα υπερδιπλάσιο από το 5%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share