Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Οικία στην Κούνεβα εκχώρησε ο Υπουργός Εργασίας..κάτι γίνεται εε;

Το παραχωρητήριο και το κλειδί οικίας στα Πετράλωνα, παρέδωσε, στις 11 το πρωί, ο υπ. Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, αναγνωρίζοντας την τραγική της περιπέτεια, ως εργατικό ατύχημα.

Σε σεμνή τελετή, ο υπουργός και ο πρόεδρος του ΟΕΚ, Θωμάς Στάμου, παρέδωσαν τα κλειδιά της νέας οικίας στην Ελένη Κούνεβα, μητέρα της Κωνσταντίνας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, για την αποκατάσταση της υγείας της, από τα μεσάνυχτα της 22ας Δεκεμβρίου του 2008, όταν έξω από το σπίτι της στα Πετράλωνα, δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι της έριξαν καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στον άνω θώρακα.

Ο κ. Λοβέρδος διευκρίνισε ότι κατά τη διεκπεραίωση της πράξης εκχώρησης οικίας διαπιστώθηκε, σε συνεργασία με τη ΓΣΣΕ και ΟΕΚ, ότι απαιτείται περαιτέρω νομοθετική ρύθμιση και ανακοίνωσε ότι σε συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, περιλαμβάνεται πλέον η ρύθμιση τακτοποίησης ιδιοκτησιακών θεμάτων, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η Κ. Κούνεβα στο σχέδιο νόμου για το επίδομα αλληλεγγύης.

Πρόσθεσε δε ότι «αυτό, το οποίο συνέβη στην Κ. Κούνεβα, το οποίο απευχόμαστε να συμβεί σε άλλους, θεωρείται εργατικό ατύχημα. Το ζήτημα αυτό τακτοποιείται στο προαναφερθέν σχέδιο νόμου, το οποίο θα ψηφιστεί σύντομα στη Βουλή των Ελλήνων».

Κατά την τελετή, μέλη της οικογένειας Κούνεβα πρόσφεραν εδέσματα της βουλγαρικής κουζίνας στον υπουργό, ο οποίος από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι μια από τις ελάχιστες στιγμές, που νιώθουμε ευτυχείς στο υπουργείο αυτό, όπου κάθε μέρα συναντιόμαστε με τον πόνο, τη φτώχεια, τη δυστυχία και την ανεργία».

Τελικά κάτι γίνεται εε;..το κράτος ως έπρεπε..βοηθάει μια εργαζόμενη γυναίκα που το μόνο που διεκδίκησε ήταν την αξιοπρέπεια της και αυτό που έλαβε ήταν..βιτριόλι στα μούτρα..αυτό αποτελεί απάντηση σε αυτούς που δεν λένε να καταλάβουνε ότι η εργασία είναι κοινωνικό αγαθό και το δικαιούνται όλοι οι άνθρωποι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share