Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Γιώργος Παπανδρέου..φοβόμαστε την Τουρκία!!

Δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού στην συνέντευξη τύπου με τον Ταγίπ Ερντογάν.."φοβόμαστε την Τουρκία μήπως μας πάρει κανένα νησί"..χώρα σε πλήρη ηττοπάθεια, σθένος μηδενικό..και όταν το ακροατήριο από κάτω γέλασε, τους απάντησε "μην γελάτε είναι αλήθεια"!!

Εκεί καταντήσαμε να φοβόμαστε τον Τούρκο, τον μαύρο, τον Πακιστανό, τον Αλβανό, την θέση εργασίας μας, να περπατήσουμε στο δρόμο, να γελάσουμε, να μιλήσουμε ..να ..να ..να και τελικά φοβόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό..τον Έλληνα χαφιέ, γλείφτη, λαμόγιο και τόσα άλλα!Το δηλώνουμε κύριοι είμαστε έθνος φοβικό..είμαστε έθνος χωρίς μέλλον και χωρίς ελπίδα..ελάτε στο ξέφραγο "αμπέλι" μας και ότι αρπάξει ο καθένας!! Και οι τηλεοράσεις μόκο για αυτή τη φοβερή δήλωση..χαμηλή πολιτική σου λένε και .."μακαρόνια γκόγκολες"!!
Έλληνα παλιάτσο εκτός από παιδεία, κοινωνική πολιτική, οικονομία, εργασία..και ..και ..και δεν έχεις και εξωτερική πολιτική!! Φοβικέ λαέ σκύψε το κεφάλι..και εκεί και εάν χρειάστείς κάποια φορά να πάς στα νησιά μας με διαβατήριο μην αναρωτηθείς τι έφταιξες εσύ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share