Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Eκθεση για το φιλί στο Αριστοτέλειο!!

<<Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι και πρέπει να φιλάμε τη γυναίκα μας, τα παιδιά μας, τους φίλους μας και γενικά τους ανθρώπους που αγαπάμε..χάσαμε την επαφή..χάσαμε την ανθρωπιά μας!!

Αναδημοσίευση από Ναυτεμπορική:

Το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα σεξουαλικά ζητήματα και τα προβλήματα αναπαραγωγής διοργανώνει μια έκθεση με φωτογραφίες του καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιώργου Κατσάγγελου στο προαύλιο του πανεπιστημιακού χώρου.

Φιλιά πατρικά ή μητρικά, φιλιά αδελφικά ή ερωτευμένων αλλά και συμβατικά φιλιά αποτυπώνονται με ερευνητική διάθεση από το φακό του φωτογράφου. Ένα φιλί μπορεί να είναι η αρχή μιας σχέσης ή σπανιότερα το τέλος της. Ενώνει ένα ζευγάρι, υπογραμμίζει την αγάπη ανάμεσα στο γονιό και το παιδί, εκφράζει συναισθήματα ανάμεσα σε αδέρφια. Ένα φιλί είναι υπόσχεση, είναι απόδειξη πως θέλω να είσαι κοντά μου, υποστηρίζουν οι διοργανωτές της Έκθεσης.

Μέσα από 30 φωτογραφίες μεγάλων διαστάσεων που αφιλοκερδώς τράβηξε και επέλεξε ο καθηγητής, Γιώργος Κατσάγγελος υπογραμμίζονται οι δεσμοί ανάμεσα στους ανθρώπους που φωτογραφήθηκαν εθελοντικά.

Τα «Φιλιά» της Έκθεσης θα εκτίθενται στον περίβολο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, επί της οδού Εθν. Αμύνης, για έναν περίπου μήνα και αργότερα προγραμματίζεται να ταξιδέψουν και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Πληροφορίες: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 2310 997158, 996778


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Greek Bloggers

GreekBloggers.com

AddThis

Bookmark and Share